Blog

Operatii estetice fata sani si corp

Operatii estetice fata sani si corp

Operatii estetice fata sani si corp

Chirurgie estetica in Istanbul, Turcia

Oferim si servicii de Operații estetice față sani si corp.

Operații estetice față sâni şi corp - Operatii estetice - sursa poza thinkfreelymg.com

Operații estetice față sâni şi corp – Operatii estetice – sursa poza thinkfreelymg.com

„Chirurgia estetică este o ramură desprinsă din chirurgia plastică care are ca scop îmbunătățirea aspectului estetic a corpului uman. Acest lucru înseamnă fie corectarea unor deficiențe morfologice constituționale sau dobândite, fie îndepărtarea semnelor de îmbătrânire. Intervențiile estetice solicită medicului nu doar cunoștințe medicale, ci și o înțelegere particulară a personalității pacientului. În spatele unei astfel de solicitări se află arbitrarul termen de „frumusețe”.

Intervențiile chirurgicale estetice se pot grupa în două mari categorii: chirurgia estetică facială şi în chirurgia estetică a corpului.

Statisticile arată o continuă creștere a numărul intervențiilor, în 2011 s-au efectuat peste 9,2 milioane de operații estetice în Statele Unite. Cele mai căutate intervenții de către femei sunt: mărirea de sâni, liposucția, abdominoplastia, precum și chirurgia feței (blefaroplastia și rinoplastia) și ridicarea sânilor, pentru bărbați, cele mai căutate proceduri chirurgicale sunt: liposucția, rinoplastia, blefaroplastia și ginecomastia.” informaţii preluate de pe wikipedia.com

„Operatia estetica denumita si Chirurgie plastica in termeni medicali este o specialitate medicala care se refera la „corectarea” unei forme sau unei functii. Desi chirurgia cosmetica sau chirurgia estetica este cea mai cunoscuta forma de chirurgie plastica ea nu este neaparat cosmetica. Include mai multe tipuri de chirurgie reconstructiva, chirurgie craniofaciala, chirurgia mainii, microchirurgie, si tratarea arsurilor. Operatiile estetice (chirurgia plastica) a devenit „o moda” in anumite clase ale societatii, dar aceasta suporta serioase repercursiuni care vor trebui luate in considerare inainte de a efectua operatia.

Etimologia cuvantului  de chirurgie plastica

In chirurgia plastica termenul plastic este un adjectiv ce semnifica sculptura sau remodelare, care este derivat din limba greaca πλαστική (τέχνη), plastic (tekhnē), „arta modelarii” a carnii maleabile.”
sursa informatii traduse din limba engleza de pe adresa en.wikipedia.org